Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رویداد24»
2024-05-02@06:12:49 GMT

نیروی انتظامی در مسیر تحول و انقلاب آموزشی است

تاریخ انتشار: ۲۸ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۸۷۲۲۸

رویداد۲۴-معاون تربیت و آموزش ناجا با بیان اینکه نیروی انتظامی در مسیر تحول و انقلاب آموزشی است، گفت: رویکرد ناجا از مدرک گرایی به مهارت افزایی در حال تغییر است.سردار امیر حسین یاوری با بیان اینکه پویایی مهم‌ترین ویژگی معاونت آموزش و تربیت ناجا است، اظهار کرد: به واسطه این شاخص بارز لازم است که این معاونت به صورت «مستمر» تغییر کند؛ در واقع باید متناسب با تغییراتی که در محیط پیرامونی و یا درون سازمان صورت می‌گیرد، «آموزش» هم دستخوش تغییر و به روز شدن شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تغییر در منابع و متون آموزشی، تجهیزات، شرایط آموزشی و … را از الزامات تغییر در آموزش برشمرد و افزود: «تغییر مستمر» نیازمند بودجه و هزینه مستمر است و باید گفت یکی از دلایلی که اصولاً تغییر در فرایند آموزش مورد توجه و استقبال قرار نمی‌گیرد همین مسئله است.

معاون تربیت و آموزش ناجا با بیان اینکه متأسفانه طی سال‌های گذشته در مجموعه آموزش و تربیت ناجا شاهد یک نوع آموزش بودیم، اضافه کرد: آموزش‌ها در پلیس به چند دسته تقسیم می‌شود؛ بعضی آموزش‌ها از جنس «ثابت» و به عنوان آموزش «پایه» محسوب می‌شود و بعضی از آموزش‌ها براساس شرایط تغییر می‌کند.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: همانگونه که روش‌ها و ارتباطات زندگی مردم مدام دستخوش دگرگونی است بنابراین آموزش هم باید به طور مستمر و دائم تغییر کند و به روز شود، در واقع کشوری موفق است که در مسیر آموزش متغیر، پویا و به روز باشد.

تشریح ۳ راهبرد اولویت دار

سردار یاوری خاطرنشان کرد: از زمان قبول مسئولیت در معاونت آموزش و تربیت ناجا و براساس دستوراتی که توسط فرماندهی ناجا به بنده ابلاغ شد، طی برگزاری جلساتی با کارشناسان و صاحب نظران، راهبردهای این معاونت در سال‌های آتی تدوین و تعریف شد، به طوری که سه برنامه راهبردی «ارتقاء مهارت تیراندازی»، «دفاع شخصی ـ آمادگی جسمانی» و «خودامدادی و دیگر امدادی» در راس اقدامات معاونت آموزش و تربیت ناجا در سال ۹۵ و ۹۶، قرار گرفت که این ۳ عنصر به یک دایره مرکزی یعنی «مهارت افزایی»منتج می‌شود، بنابراین معاونت‌های آموزشی رده‌ها، پلیس‌های تخصصی، رده‌های ستادی، استانی و مراکز آموزش موظف شدند در مسیر رسیدن به این سه راهبرد گام بردارند.

این مقام ارشد انتظامی مطرح کرد: بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته تا اواخر سال ۹۴ نمره تیراندازی مطلوب و ایده ال نبود بنابر این از اواخر ۹۴ به بعد "قرارگاه جهادی آموزش و تربیت " در راستای ارتقاء مهارت‌های عملی کارکنان نیروی انتظامی فعال و شروع به کار کرد.

وی اضافه کرد: با فعال شدن قرارگاه جهادی آموزش و تربیت ناجا در اولین گام، ۸۹ درصد پرسنل ناجا مورد آزمون عملی تیراندازی قرار گرفتند و آزمون «مهارت سنجی» در این حوزه را دادند و ارزیابی دقیق و درستی از سطح و وضعیت تیراندازی کارکنان نیروی انتظامی به دست آمد.

معاون آموزش و تربیت ناجا افزود: بر اساس این آزمون و در گام اول مسئولان ناجا، روسای پلیس و معاونت‌ها باید برنامه‌ریزی‌ها را در مسیر ارتقاء مهارت‌ها متمرکز می‌کردند که در بازه زمانی، مشخص شد هزینه کرد در فرایند آموزش و ارتقاء مهارت‌های کارکنان به نتایج مثبتی خواهد رسید.

حرکت ناجا در مسیر انقلاب و تحول آموزشی

این مقام ارشد انتظامی بیان کرد: بنا به گفته سرلشکر باقری در اختتامیه قرارگاه جهادی آموزش و تربیت ناجا در اسفندماه سال ۹۵، نیروی انتظامی نیاز به انقلاب آموزشی دارد.

وی در توضیح نیاز نیروی انتظامی به انقلاب آموزشی عنوان کرد: هرچند برای انجام عملیات‌ها نیاز به یک سری امکانات وجود دارد اما واقعیت این است که به موازات ارتقاء تجهیزات و تزریق امکانات به روز، باید توانمندی کارکنان را در مسیر بهره‌وری از تجهیزات و یا واکنش سریع و به موقع در موقعیت‌های مختلف با آموزش صحیح ارتقاء داد.

وی با اشاره به اهمیت تحول آموزشی در ناجا تأکید کرد: برای تحقق این مهم باید به هدف گذاری و ساختار بندی بر اساس نیاز سنجی، منابع انسانی، بودجه و … توجه شود.

سردار یاوری یادآور شد: با احساس نیاز به انقلاب آموزشی در ناجا، از سال ۹۴ و با تأکیدات سردار حسین اشتری فرمانده ناجا در سال‌های ۹۴، ۹۵ و ۹۶ بر "آموزش محوری " متمرکز شدیم و با تمرکز بر این رویکرد، به تدریج شاهد تغییرات مثبت و جدی در حوزه بودجه در ناجا بودیم به طوری که بودجه آموزش تیراندازی افزایش محسوس و چشمگیری پیدا کرد.

این مقام عالی انتظامی در معاونت آموزش و تربیت ناجا یادآور شد: در گذشته پرسنل ناجا در تمام سطوح ستادی و عملیاتی می‌توانستند سالی ۱۳ عدد فشنگ تیراندازی کنند بنابر بر اساس نیازسنجی، کارکنان نیروی انتظامی را به دو دسته تقسیم کردیم؛ کسانی که سلاح به دست هستند و درگیر اقدامات عملیاتی که به نوعی یک سوم ناجا در این طیف قرار دارند بر اساس رویکرد جدید مجاز هستند در ۴ دوره ۱۳ فشنگ با سلاح‌های مختلف شلیک کنند و دسته دوم کسانی که جزء بخش ستادی و اداری محسوب می‌شوند که سهمیه سالیانه تیراندازی همان عدد ۱۳ باقی می‌ماند.

رونمایی از «رباط سبیل متحرک» با سه کارکرد متفاوت

وی اضافه کرد: در فرایند ارتقاء مهارت تیراندازی، سپری کردن چند مسیر آموزشی را برای همگان اجباری کردیم به طوری که آموزش‌های اولیه سلاح کشی، لیزری، بادی و سلاح جنگی بخشی از این آموزش‌ها است، هم چنین در اواخر فروردین ماه امسال از یک «رباط سبیل متحرک» رونمایی کردیم که سه حالت متفاوت دارد؛ در حالت اول شکل سبیل شبیه ماشین است؛ در واقع مأمورها باید با یک ماشین آن را (سیبل را) تعقیب کنند.

در حالت دوم شکل سیبل و مکان تیرانداز ثابت است و در حالت سوم نیز تیرانداز در ماشین با سرعت ۴۰ کیلومتر متحرک و سبیل هم با سرعت ۴۰ کیلومتر متحرک و مأمور باید از بین (ماشین و آدم) رد شود.

وی در بخش دیگری به تمرکز بر ارتقاء مهارت کارکنان در حوزه دفاع شخصی پرداخت و توضیح داد: برنامه‌های مختلفی پیش بینی شده است به عنوان مثال علاوه بر آموزش‌های همگانی برای پرسنل، در یک برنامه‌ریزی استاد دفاع شخصی به کلانتری‌ها رفته تا سطح دفاع شخصی مأموران را بالا ببریم.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: به موازات انقلاب آموزشی در حوزه فناوری اطلاعات و پیشرفت تکنولوژی بحث " سرکلاس حضور فیزیکی داشتن" توأم با ماموریت‌های پیش بینی نشده و لحظه‌ای یکی از دغدغه‌ها است بنابراین آموزش‌ها را در حوزه "آی تی" و بهره‌وری از تکنولوژی‌های روز متمرکز کردیم، به طور مثال برنامه‌ریزی به سمتی رفت که برخی از آموزش‌ها چون بازرسی خودرو، بازرسی منزل، بازرسی سر صحنه قتل و … از طریق " وی آر(vr) " انجام شود و در این راستا با وزارت دفاع قراردادی منعقد و در رابطه با مفاد این قرارداد نیز نیازها ودرخواست هایمان را مطرح کردیم.

معاون تربیت و آموزش ناجا ناجا ادامه داد: در واقع بناست که این معاونت در سال جاری چند مسیر همزمان را طی کند که تداوم فعالیت قرارگاه جهادی آموزش و تربیت با برنامه‌های جدید آموزشی یکی از اقدامات است.

وی اضافه کرد: نظام جامع آموزشی نوین که از سال ۹۳ از طریق ستاد کل ابلاغ شده و کارکنان در سطح درجه داری باید ۴ سطح مهارتی را طی کنند تا ارتقاء یابند و فرایندها برای رسیدن به مقطع افسری سخت گیرانه تر می‌شود و در واقع آموزش افراد براساس آموزش «ضمن خدمت» و «حین خدمت» می‌باشد به طوری که اگر یک نفر یک بازه زمانی مشخص و تعریف شده آموزش ضمن یا حین خدمت را طی کند در معادل سازی چون سطح فوق دیپلم، لیسانس و… محسوب می‌شود، نیز از دیگر برنامه‌های در دستور کار است.

این مقام ارشد انتظامی خاطر نشان کرد: در نظام جامع آموزشی نوین و پس از این، تحصیلات کارکنان ربطی به درجه ندارد و با اخذ مدرک دکتر یا فوق لیسانس، درجه کارکنان ارتقاء پیدا نمی‌کند به طور مثال؛ "استوار دکتر یاوری یعنی دکتری که می‌تواند سرهنگ باشد یا گروهبان و یا… ."

سردار یاوری عنوان کرد: در نظام افسری نیز روش قالب؛ ورود از طریق دیپلم به دانشگاه پلیس است و متقاضیان پس از فارغ‌التحصیلی و طی چند مرحله آموزش "ضمن خدمت" و "حین خدمت" به مرحله دافوس، کارشناسی ارشد و دکتری راه می‌یابند… یعنی احتمال اینکه کسانی که در ناجا به مقطع دکتری برسد به شدت کاهش می‌یابد چراکه معتقدیم نیروی انتظامی یک سازمان "تکنیکی" است و نیاز به "تکنسین " دارد تا به یک ایدئولیک یا تئوریسین!

این مقام عالی انتظامی ادامه داد: کارمندان ناجا که با دیپلم وارد می‌شوند باید ۸ سطح مهارتی که مساوی با دکتری است را طی کنند. به طور مثال ۳۰ نفر را انتخاب می‌کنیم بعد از دوره چند ماهه و آموزش «ضمن خدمت» این افراد وارد سطح مهارتی ۱ و ۲ شده و این سطوح را طی می‌کنند و پس از آن کار عملی را شروع می‌کنند و اگر حین فعالیت از خود قابلیت و توانمندی نشان دادند وارد مهارت ۳ و مهارت ۴ می‌شوند و …

وی تشریح کرد: در این فرایند ممکن است یک کارمند با سطح ۴ و یک کارمند با سطح مهارتی ۸ بازنشسته شود.

سردار یاوری در پاسخ به این سؤال که نظام جامع آموزشی نوین از چه زمانی اجرایی می‌شود؟ گفت: مقدمات این فرایند انجام گرفته و این طرح به زودی اجرایی می‌شود به طوری که برابر این فرایند و نظام آموزشی جدید، از سال ۹۳ نیروی انسانی هیچ مدرکی تحصیلی را اعمال و وارد سیستم نمی‌کند البته اجرای برنامه‌ها نیازمند هماهنگی بین بخشی بویژه میان نیروی انسانی و معاونت تربیت و آموزش است.

این مقام ارشد انتظامی عنوان کرد: با تمام پلیس، معاونت‌ها و فرماندهی استان‌ها به صورت مجزا تفاهم نامه آموزشی امضاء کردیم مبنی بر اینکه در سال ۹۶ چه دوره‌هایی برای چه تعداد افراد باید تشکیل بدهند.

وی در ادامه با اشاره به برنامه‌های پیش روی این معاونت گفت: از اوایل تیرماه با همراهی معاونت بازرسی، نظارت‌های استانی از سراسر کشور را شروع می‌کنیم تا ارزیابی شود که بین سال‌های ۹۴٬۹۵ و ۹۶ تغییر و تفاوت جدی در مهارت‌های عملی و علمی کارکنان بوجود آمده یا نه!

این مقام انتظامی با بیان اینکه در حال حاضر ۴۳ هزار و ۲۰۰ نفر در حال آموزش هستند، مطرح کرد: هیچ دستگاهی چون نیروی انتظامی در حوزه " آموزش محوری " و ارتقاء مهارت کارکنان متمرکز نیست که این مهم را از رویکرد و توجه وِیژه فرمانده ناجا بر آموزش داریم.

وی با تأکید بر اینکه بخش عمده نظام جامع آموزشی نوین بر «مهارت» متمرکز است، گفت: در این نظام آموزشی هر فرد در هر پستی و هر شغلی باید دوره‌های مهارتی لازم را طی کند، در واقع بنا داریم کارکنان در کنار فعالیت و وظایف روزمره، روسا و کارکنان به صورت مداوم و مستمر تحت آموزش باشند و رویکردمان «مهارت محوری» است.

وحدت رویه در رده‌های مختلف ناجا منجر به انقلاب آموزشی در ناجا می‌شود

سردار یاوری با بیان اینکه در نظام جامع آموزشی نوین ارتقاء هر فرد با تلاش و انگیزه خود فرد و نمایش توانمندی‌هایش ارتباط مستقیم دارد، افزود: راهکار نتیجه بخشی آموزش؛ اتحاد و هماهنگی بین بخش‌های مختلف آموزش در ناجا است، اگر وحدت رویه در رده‌ها و معاونت‌های ستادی و استانی برای تحقق برنامه وجود داشته باشد می‌توانیم شاهد انقلاب آموزشی باشیم.

تأکید فرمانده ناجا؛ عضویابی جایگزین عضوگیری

وی با بیان اینکه تأکید و رویکرد فرمانده ناجا " عضو یابی " به جای " عضو گیری " است، بیان کرد: ورود افراد توانمند، متعهد و دارای ویژگی‌های خاص اخلاقی و فیزیکی به سازمان بسیار حائز اهمیت است و تعریف نظام جامع آموزشی نوین نیز بر این مبناست که در جذب و پذیرش افراد باید دقت شود و به کار گیری افراد در رده‌های مختلف پلیسی علاوه بر توانمندی‌ها بر اساس علاقمندی صورت بگیرد چراکه اگر فرد برحسب علاقه وارد شود سرعت، دقت، کیفیت فعالیت ارتقاء می‌یابد و کارکنان در مسیر توانمندی و علاقه، حرفه‌ای می‌شوند.

مسیر حرکت ناجا از مدرک گرایی به سوی مهارت گرایی است

وی افزود: یکی از ویژگی نظام جامع آموزشی نوین این است که کسی که وارد یک سیستم می‌شود بیش از دو مدرک نمی‌تواند بگیرد به طور مثال فردی که با دیپلم وارد می‌شود می‌تواند تا سطح «فوق دیپلم» و «لیسانس» پیش رود ویک فرد با مدرک لیسانس نیز می‌تواند تا مقطع «فوق لیسانس» و «دکتری» ادامه تحصیل دهد، در واقع مسیر حرکت و تحول ناجا از «مدرک گرایی» به سوی «مهارت گرایی» است.

سردار یاوری در پاسخ به این سؤال که آیا برای کارکنانی که حائز رتبه و قهرمانی در میادین ورزشی می‌شوند تمهیداتی وجود دارد یا خیر؟ گفت: مطابق آیین‌نامه ستاد کل نیروهای مسلح برای کارکنانی که در مسابقات کشوری و منطقه‌ای حائز رتبه و قهرمانی شوند تشویقی لحاظ می‌شود.

آموزش؛ سکوی پرتاب سازمان به سوی ترقی

وی ادامه داد: قرائن و شواهد بیانگر این است که که با توجه و تمرکز بر آموزش محوری، خونی تازه در رگ‌های تربیت و آموزش نیروی اننتظامی به جریان افتاد، تجزیه و تحلیل آمارها نشان می‌دهد که اتفاق‌های خوبی در امر تربیت و آموزش کارکنان رخ داده است و ضمن ایجاد «همگرایی» در نظام تربیت و آموزش، نتایج آن در کاهش خسارات جانی و مالی ناجا، کاهش برخی جرایم، افزایش کشفیات و… متبلور شده است.

معاون تربیت و آموزش ناجا گفت: آموزش و تربیت باید به عنوان رکن اساسی در همه تصمیم‌گیری‌ها جای خود را حفظ کند، همه باید باور داشته باشند که سکوی هر موفقیتی تربیت و آموزش است و زمینه ساز هر شکست و ناکامی، بی‌توجهی به موقعیت حساس و ممتاز آموزش می‌باشد، پس باید کمر همت بست، پرتوان و پرانرژی به تلاش‌ها ادامه داد و خستگی را برای همیشه خانه نشین کرد.

منبع: رویداد24

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۸۷۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، فاطمه حمیدی‌فر رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی در جمع مدیران گروه رشته‌های علوم تربیتی، تکنولوژی آموزشی، آموزش مجازی کشور که در دانشگاه آزاد اصفهان برگزار شد، دانشگاه مطلوب در نسل چهارم را دانشگاه جامعه‌محور و تمدن‌ساز توصیف کرد.

وی عنوان کرد: جامعه دانشگاه آزاد اسلامی سراسر از نظراتی است که اتفاقات ویژه‌ای را رقم خواهد زد و این نشست‌ها به نظارت و بازبینی شرایط محیطی و ارائه نظرات موثر کمک خواهد کرد.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی تصریح کرد: امام راحل توجه بسیاری به بحث تربیت و آموزش همراه با تربیت در جامعه داشتند و افرادی در مقام معلمی و استادی باید باشند که در کنار آموزش، مسائل اعتقادی و ارزشی را به نسل جوان ما انتقال دهند.

حمیدی‌فر ادامه داد: ما در جامعه‌ای که دچار شرایط بین نسلی و سیاسی و اطلاعاتی است، قرار داریم و با خانواده‌هایی نوین و مدرن مواجه هستیم که نسبت به گذشته تغییرات بنیادین داشته زیرا جایگاه پدر و مادر به مهد کودک‌ها داده شده است و در این مقطع باید نهادهای آموزشی رویکرد قوی‌تر و محکم‌تری داشته باشند.

وی بیان کرد: نظام‌های ما در دانشگاه آزاد از قبیل نظام‌های علمی، فرهنگی و فناوری است که همه حول نظام تربیتی بوده و متصدی جریانات قوه عاقله است و اگر ما هدف‌های دانشگاه را دنبال کنیم، باید بتوانیم جریانی در حوزه علم بسازیم و انتظار می‌رود که این نظام به جامعه کارآمد و دانا منتج شود.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی ابراز کرد: در نظام فرهنگی ما نیز با توجه به جریانات ارزشی و اعتقادی، جامعه فرهیخته را تربیت کنیم و در نظام فناوری دانایی، متربیان دانشجو و دانش‌آموز را به توانایی آنها در جامعه تبدیل کنیم.

حمیدی‌فر تبیین کرد: راهبردهای اصلی دانشگاه برای تربیت شهروند متخصص، متعهد و خلاق، ایجاد نوآوری‌ها در راستای نیازهای جامعه است و تربیتی را ایجاد کند که دانشجوی فارغ‌التحصیل ما موثر در جامعه باشد و دانشگاه سرآمدی باشد که از انسان‌سازی به جامعه‌پردازی برسد.

وی خاطرنشان کرد: دانشگاهی که می‌خواهد محیط تعلیم و تربیت باشد، باید بسترهای این مسئله را بسازد و فرهنگ این جریان را ایجاد کند و از این طریق، پیاده سازی کند و این نیازمند همراهی متولیان امر تربیت از جمله شما مدیران گروه است.

 رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: ما در گذشته با دانشگاه آموزش‌محور همراه بودیم، اما در نسل دوم دانشگاه‌ها، واحد‌ها وارد دانشگاه آموزشی و پژوهشی شدند و در نسل سوم، شرکت‌های دانش‌بنیان ایجاد شد و دانشگاه در ارتباط با صنعت جریان‌ساز شد که عرضه دانش مهم بود اما در نسل چهارم دانشگاه ها، به دنبال دانشگاه جامعه محور هستیم تا از این جامعه‌پروری به یک جریان تمدن‌ساز و تربیت افراد متعهد و اخلاق مدار و ارزشی برسیم.

حمیدی‌فر عنوان کرد: دانشکده‌های تعلیم و تربیت باید در حوزه‌های آموزش، پژوهش و تربیت در چارچوب‌های اسلامی باشد تا جریانات دانشی و عملیاتی را در زیست بوم ایرانی و اسلامی برده و به همه ذی‌نفعان جهت دهد برای اینکه جریان‌ساز باورهای‌مان باشد.

وی تشریح کرد: ما امروز با چهار چالش در جریان تعلیم و تربیت مواجه هستیم؛ نخست آنکه فقر نگاه جامعه به نظام تعلیم و تربیتی است، چرا که تاکنون تاکید ویژه‌ای بر این مبنا نبوده است و هنوز در رشته‌های تربیتی شاهد کرسی نظریه‌پردازی نیستیم.

رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی افزود: چالش دیگر، ضعف نظام منسجم بومی و اسلامی به مسائل تربیتی و آموزشی است و جنس دروس نظام‌های آموزشی ما در کشور، متناسب با تعلیم و تربیت نیست و سیاست واحدی در این زمینه برای اقدام وجود ندارد.

حمیدی‌فر تشریح کرد: چالش بعدی، نیاز مبرم به ظرفیت‌های کاربردی در تربیت حرفه‌های مرتبط با حوزه تعلیم و تربیت است و گاهی دانش آموختگان ما تنها به صورت نظری با این حوزه آشنا هستند و فضای آموزش و تربیت را تجربه نکرده اند؛ چالش چهارم هم فقدان مدل‌سازی و شاخص‌سازی برای ارزیابی فعالیت‌های آموزشی و تربیتی است و جریانات آموزشی و پژوهشی هر کدام روال خود را پیش می‌برد و شاخصی برای ارزیابی در این زمینه وجود ندارد.

وی افزود: رسالت ما این است که زمینه‌های لازم برای ارتقای دانش، تولید علم و نظریه‌پردازی در حوزه تعلیم و تربیت را فراهم کرده، سپس الگوی مناسب برای تربیت، توانمندسازی و ارتقای شایستگی‌های عمومی، تخصصی و حرفه‌ای منابع انسانی مورد نیاز را طراحی و اشاعه دهیم.

 رئیس امور دانشکدگان تعلیم و تربیت اسلامی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: رسالت دیگر ما، توسعه زمینه پژوهندگی و تقویت روحیه پژوهشی و گسترش دانش، بینش و مهارت‌های منابع انسانی در مدارس و دیگر محیط‌های آموزشی و سپس پایش و رصد مستمر تحولات علمی و فرآیندها در نظام تربیتی و آموزش و پرورش است.

حمیدی‌فر یادآور شد: آخرین رسالت ما، فراهم کردن زمینه‌های لازم برای تولید، گسترش و توسعه فناوری‌ها، نوآوری‌ها و خدمات آموزشی و تربیتی مبتنی بر آموزه‌ها و تعالیم قرآن کریم و اهل بیت(علیهم‌السلام) است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کارگروه آمایش و مدیریت طرح تحول آموزش عالی استان برگزار شد
  • جایگاه معلم در سند تحول بنیادین کجاست؟
  • حمیدی‌فر: در نسل چهارم دانشگاه‌ها دنبال تمدن‌سازی هستیم
  • معلم خط اول تحول در تعلیم و تربیت و میراث‌دار انبیا در انسان‌سازی
  • نیروی هوایی ارتش به علت مسائل آموزشی هیچ وقت زمین‌گیر نشد
  • صحرایی: معلم افسر ارشد تحول در نظام تعلیم و تربیت است
  • تصویب سند اجرایی تحول بنیادین آموزش‌وپرورش در شورای عالی انقلاب فرهنگی
  • صحرایی: غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد
  • غول کنکور در دولت سیزدهم جادو شد/ معلم ستون فقرات نظام آموزشی است
  • دوره آموزشی مدیران دبیرستان‌های شبانه‌روزی غرب کشور در سنندج